Вече от около година се говори усилено за връзката между Брад

...
Вече от около година се говори усилено за връзката между Брад
Коментари Харесай

Брад Пит и Инес де Рамон като влюбена двойка

Вече от към година се приказва интензивно за връзката между Брад Пит и Инес де Рамон, като двамата все още заобикалят да разясняват какво се случва.
 Защо Брад Пит отхвърля да запознае Инес де Рамон с децата и с Анджелина Джоли
Защо Брад Пит отхвърля да запознае Инес де Рамон с децата си

Предпазлив метод

Но от разнообразни източници излиза наяве, че връзките им се развиват повече от добре и двамата се любуват на времето, прекарано дружно.

От People разбираме, че са се появили и дружно на публично събитие. Брад Пит и Инес де Рамон са участвали на 12-тото издание на Art+Film Gala в Лос Анджелис. Двамата обаче съзнателно не са театралничили дружно за фотография.

Източници, които са били на събитието, настояват, че Пит и Рамон са били в ужасно въодушевление, доста са се смяли и са се шегували с всички в близост. Също по този начин са изглеждали като доста влюбена двойка.

Преди това двамата бяха видяни дружно на обществено събитие при започване на ноември предходната година на концерт в Лос Анджелис.
 Връзката сред Брад Пит и Инес де Рамон - какво се случва с нея през лятото
Какво се случва с връзката на Брад Пит с Инес де Рамон

Открил ли е артистът още веднъж любовта

Към момента Брад Пит и Инес де Рамон пазят в загадка всичко към връзката си и това е разбираемо поради обстоятелството какъв брой огромен интерес има към персоналния живот на артиста.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР